Foto: Publicitātes foto

Dažādu pašmāju TV pārraižu veidotāji sākuši skatītājus izklaidēt ar neizdevušos kadru apkopojumiem. Šovasar tautu jau priecēja šefpavāra Mārtiņa Rītiņa kulinārijas šova Kas var būt labāks par šo? aizkadri, taču tagad līdzīgs video plašākai auditorijai pieejams arī ar TV3 raidījuma Nekā Personīga nopietno vadītāju amizantajiem mirkļiem.

Kanāla TV3 informatīvās stundas Nekā personīga laikā ierasts, ka raidījuma pirmajās septiņās minūtēs žurnālists Edijs Bošs pastāsta par aizvadītās nedēļas aktuālākajiem notikumiem, savukārt pēc tam viņa kolēģi Ilze Jaunalksne un Jānis Krēvics informē sabiedrību par to, ko atklājusi Nekā personīga komanda.

Dažādu ekonomisko, politisko un pētnieciskās žurnālistikas tēmu atspoguļošanā ālēšanās neiederas, taču tagad skatītāji uzzinājuši, ka arī allaž nopietnie raidījuma vadītāji mēdz pārteikties, pajokot vai saputrot tekstu, tiesa, šie kadri tiek izgriezti.

Videoklipā redzams un dzirdams, ka Krēvicam, sajaucot sakāmo, mēdz izsprukt pa kādam lamu vārdiņam, savukārt tas uzjautrina un smīdina ierasti nopietno Bošu, kurš pēcāk vairs nespēj koncentrēties darbam un cenšas valdīt smieklus.

Kad Krēvics Bošam uzdod jautājumu: "Ko tu smaidi?", smieklus vairs nav iespējams apturēt - abi žurnālisti neveiksmīgi cenšas sakopot domas un atgriezties pie darba uzdevumu pildīšanas.

Lai gan sākumā Ilze Jaunalksne saglabāja nopietnību, abu kolēģu ālēšanās raisīja daudz jautrāku omu arī viņai, un nobeigumā smieklu vētrai ļāvās visi trīs raidījuma vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!