Foto: Kadrs no video

Kanādiešu žurnāliste, izdevuma The Province blogere Lorija Velborna intervijas laikā ar Kelovnas pilsētas mēru Valteru Greju nolēmusi savu intervējamo izprovocēt, atkailinot krūtis.

Intervijas galvenā tēma bija par sieviešu tiesībām staigāt puskailām - šo tematu žurnāliste bija izvēlējusies, jo, viņasprāt, tas guvis pietiekami lielu rezonansi sabiedrībā un masu medijos.

Uzdodot tiešu jautājumu, vai Kelovnas pilsētas sievietes drīkst publiskās vietās atkailināt krūtis, blondīne savam sarunas partnerim palūdza paturēt mikrofonu un atkailināja krūtis.

Politiķi tas samulsināja tikai uz īsu brīdi, un viņš satraukti apjautājās, ko sieviete gatavojas darīt, bet drīz vien kungs attapās no apjukuma un paskaidroja, ka viņa pārvaldītajā pilsētā sievietes drīkst staigāt ar kailām krūtīm, ko gan viņš pats tomēr rekomendē nedarīt.

Tiesa, intervijas burvību nedaudz sabojāja vēlākā mēra atzīšanās - viņš atklāja, ka krūšu atkailināšana bija iepriekš sarunāta. Tas noticis par godu starptautiskajai kailo krūšu dienai, kad sievietes visā pasaulē demonstrē savus apaļumus, aizstāvot tiesības staigāt puskailām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!