Foto: DELFI

Kanāla 2 šova Jaunā talanta fabrika dalībnieki pamazām jau iedzīvojušies savā mītnesvietā un paguvuši ne tikai aprast ar kamerām, kas 24 stundas diennaktī seko viņu gaitām, bet arī viens ar otru, un starp dažiem izveidojušās pavisam ciešas attiecības.

Vērīgākie skatītāji pamanījuši, ka īpaši tuvas attiecības radušās starp vienu no jaunākajām šova dalībniecēm Ilzi Skarbuli (attēlā) un Dāvi Mazurenko - abi daudz laika pavada kopā, sačukstas un neslēpj, ka ir tuvi draugi.

Trešdienas, 4. septembra, vakarā notikušajās dalībnieku sarunās Ilzei tika uzdots tiešs jautājums par abu attiecībām, kas meiteni drusku samulsināja, bet to, ka abiem varētu izveidoties attiecības, Ilze droši nenoliedza.

"Es domāju, ka īsti nemāku atbildēt uz šo jautājumu, jo es nezinu. Kā var zināt, kas dzīvē tālāk notiek!? Es Dāvi uztveru kā labu draugu. Draudzīgas attiecības mums jau ir izveidojušās kādu laiku," izvairīgi skaidroja Ilzīte, bet pārējie dalībnieki šīs atbildes uztvēra ar skaļām protestējošām ovācijām. 

Ilzei, kura tikai oktobra beigās atzīmēs pilngadību, pagaidām bijušas tikai vienas nopietnas attiecības, un arī Dāvis šovā iegāja kā brīvs puisis, tāpēc, kā atzinuši gan skatītāji, gan citi dalībnieki, abu draudzībai nekādu šķēršļu nav.

Meitene ir atzinusies, ka Dāvis viņai šķiet simpātisks, bet pats puisis sarunās norādījis, ka Ilze varētu būt viņa meitenes ideāls - viņam patīkot aizrautīgas, muzikālas un gudras meitenes ar gariem matiem.

Tiesa, sava romāniņa dēļ abiem jauniešiem jau nācies ciest - Ilzei un Dāvim šonedēļ tika atņemta koncertā nopelnītā naudiņa, jo abi jauniešu kādu vakaru ilgi sarakstījās datorā, kas šova telpās ir aizliegts.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka savulaik šovā Okartes skatuve izskanēja, iespējams, patiesākā atzīšanās mīlestībā pašmāju realitātes šovu vēsturē - toreiz romantiķis Kristaps Pujāts kolēģiem paziņoja, ka viņš "bļa" mīl Sabīni Berezinu. Diemžēl šīs kaislīgās attiecības drīz vien pēc šova beidzās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!