Foto: Privātais arhīvs
Savulaik populārais pašmāju mūziķis un bijušais "fabrikants" Uldis Dirnēns jeb Detlefs iestūrējis laulības ostā, apprecoties ar savu ilggadējo draudzeni Daci Paulu (abi kopā attēlā).

Kāzas notikušas 4. septembrī, un jaunais pāris salaulājies Lasvegasā, pirms tam to īpaši neafišējot. Plašākai publikai viņš par to paziņojis savā Instagram fotoblogā.

Lai gan tuvākie draugi un paziņas pauž lielu izbrīnu par šo notikumu, jaunais pāris jau paspējis saņemt lielu skaitu laba vēlējumu un apsveikumu.

Starp jaunā pāra sveicējiem ir arī populārās pašmāju grupas Prāta vētra dalībnieks Māris Mihelsons, kā arī citi draugi, kuri jau prāto, ka nāksies sarīkot ballīti tad, kad nule izceptais vīrs un sieva atgriezīsies mājās.

Plašāku atpazīstamību Detlefs guva 2003. gadā, kad piedalījās talantu šovā Talantu fabrika 2. Pēcāk puisim izveidojās visai veiksmīga karjera - Uldis aktīvi koncertēja un 2005. gadā izdeva arī solo albumu ar nosaukumu Es izliekos par sevi.

Tajā laikā Detlefa menedžere bija kompānijas MicRec sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Paula, taču drīz vien sabiedrībā parādījās runas, ka abus vieno ne tikai darba, bet arī romantiskas attiecības.

Gadu vēlāk pāris Pārdaugavā iegādājās kopīgu trīsistabu dzīvokli, bet 2009. gadā izskanēja runas, ka abi mīlnieki pārcēlušies uz dzīvi Londonā, un pēdējos gados informācija par Ulda un Daces tālākajām gaitām bijusi visai skopa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!