Foto: F64

Pašmāju televīzijas skatītājiem rudens sezonā sarūpēti vairāki jauni raidījumi, bet par vienu no interesantākajiem jaunumiem parūpējies telekanāls TV3, kas oktobra vidū savu skatītāju vērtējumam nodos oriģinālprojektu Ballīte būs!.

Jaunā raidījuma vadīšana uzticēta pieredzes bagātajam dažādu televīzijas raidījumu vadītājam Valteram Krauzem (attēlā).

Viņš darbu televīzijā pameta pirms trim gadiem - Krauze kopā ar savu ilggadējo kolēģi Baibu Sipenieci-Gavari sāka darbu šovā Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas, bet pēc pirmajiem raidījumiem tika pieņemts lēmums, ka Sipeniece darbu turpinās viena.

Toreiz, skaidrojot šādu lēmumu, TV3 pārstāvji norādīja, ka Krauze šovu pametis veselības problēmu dēļ, bet kuluāros sprieda, ka viņš no šova bijis spiests aiziet zemo reitingu dēļ.

Pēc trīs gadu pauzes, kuru laikā Krauze izmēģinājis spēkus gan teātrī, gan radio, viņš atkal nolēmis atgriezties televīzijā - no oktobra vidus viņš kopā ar savulaik šovā Sapņu sala iepazīto Priekšnieci jeb Daci Miezīti vadīs raidījumu Ballīte būs!.

DELFI Izklaidei pastāstīja jaunā projekta producente Sandija Miezīte, Ballīte būs! iecerēta kā pasākumu rīkotāju sacensība - katrā raidījumā pēc pasūtījuma tiks rīkots viens burziņš, kuru vērtēs gan Krauze un Priekšniece, gan ballītes galvenais varonis.

Plānots, ka raidījumā profesionāli pasākumu rīkotāji visai Latvijai dalīsies pieredzē, kā rīkot dažādus pasākumus - gan bērnu gaidīšanas ballītes, gan rokeru burziņu, gan citus jestrus burziņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!