Foto: Publicitātes foto
Lielākā daļa pieaugušo labprāt gremdējas atmiņās par saulaino bērnību, bet daži ir tik radoši un apņēmīgi, ka savas patīkamās atmiņas par bērnu dienās piedzīvoto cenšas restaurēt fotogrāfijās.

Sociālajos tīklos arvien populārākas kļūst fotogrāfiju sērijas, kurās cilvēki atjaunojuši kādu no mīļākajiem bērnu dienas attēliem - "atgriežoties" bērnībā, pieaugušie nebaidās jokaini saģērbties, nosmērēt muti ar ēdienu, taisīt jokainas grimases vai citādi iejusties aizgājušajos gados.

Īpaši kreatīvie šajā atrakcijā iesaistījuši pat ģimenes locekļus vai labākos draugus un restaurējuši senās kopbildēs redzamos mirkļus.

Tiesa, puskails vīrietis mātes klēpī gan neizskatās tik burvīgi un nevainīgi kā mazulis, bet tas bilžu varoņiem neliedz ar šiem garadarbiem lepoties un izstādīt tos publiskai apskatei.

Jau vēstīts, ka viens no populārākajiem bēbīšu bilžu varoņiem ir kāds puisis, kuram izveidots pat savs blogs - šis mākslinieciskais jauneklis gan nemēģina "atjaunot" savas bērnības gaitas, bet iejūtas svešu bērnu tēlos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!