Foto: DELFI

LNT veidotais sarunšovs Runāsim atklāti, kura producenti jau paziņojuši, ka viss raidījums ir iestudēts un uzaicinātie viesi izspēlē citu cilvēku problēmas, šķiet, nolēmis uzņemt apgriezienus - arī skandalozais dziedātājs Sandis Kiops (attēlā kopā ar Muri) saņēmis piedāvājumu piedalīties šovā.

"Mans draugs Ivo ir pazīstams ar Runāsim atklāti veidotājiem. Tieši ar viņa starpniecību nokļuvu arī šovā Precamies!?!. Toreiz viss bija normāli, jo es neizlikos par citu cilvēku. Kā varēja noprast pēc Ivo sacītā, Runāsim atklāti es nebūtu Sandis Kiops. Man būtu jāpieņem sveša identitāte.

Producenti vēlējās, lai kopā ar saviem draugiem Muri un Ivo izspēlējam geju mīlu. Es būtu bijis galvenais varonis, kurš ilgu laiku saticies ar meitenēm un bijis ģimenes cilvēks, bet pēkšņi sastapis divus puišus un sapratis, ka patiesībā ir gejs," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Sandis.

Scenārijs paredzējis, ka visi trīs vīrieši labi kopā pavada laiku, viens otram simpatizē un šad tad arī bauda gultas priekus, taču pat skandalozajam dziedātājam šāds iestudējums, ka starp viņu un vēl diviem vīriešiem uzplaukusi mīlestība, nav pieņemams.

"Nu, es atvainojos! Man patīk tikai un vienīgi meitenes un sievietes. Kādēļ man būtu jāmelo? Man nepatīk kaut ko iestudēt un darīt pēc scenārija. Esmu patiess un negrasos izlikties par to, kas neesmu," savu viedokli pauž Sandis.

Kiops ir pārliecināts, ka šāda popularitāte viņam nav vajadzīga - tāpat latvieši viņu jau pazīst. Arī Muris uzreiz šim piedāvājumam atteicis, savukārt Ivo pieļāvis variantu, ka joka un skandāla dēļ gan varētu sabiedrību nedaudz atkal satricināt.

"It kā jau tas būtu prikols, bet neesmu gatavs uz to parakstīties. Jā, joka pēc esmu bučojies ar Muri, speciāli, lai tas tiek iemūžināts un cilvēki pēc tam šausminās, taču piedalīties televīzijas šovā un paziņot, ka esmu gejs... Nē, man tas nav vajadzīgs," saka Kiops.

Sandis ir pārliecināts, ka būtu sabiedrības daļa, kura tiešām padomātu, ka viņš labprāt mīlinās ar vīriešiem, jo jau nesen šāds pārpratums gadījies.

"Kāda pazīstama meitene saviem paziņām stāstīja, ka ballējusies ar mani kopā. Tie cilvēki uzreiz sacīja, ka es jau esot gejs, jo internetā redzējuši bildes, kurās pozēju stringos. Tā ir tik mietpilsoniska attieksme - domāt, ka stringus valkā tikai geji," savu sašutumu neslēpj Sandis.

Kiops atzīst, ka, ja viņam šovā piedāvātu izspēlēt babņika vai mačo lomu, viņš bez minstināšanās piekristu, jo tieši tāds viņš ir arī dzīvē.

"Ja nav iestudēta scenārija, es būtu gatavs piedalīties, bet, runājot par geja lomu, ja man samaksātu miljonu, iespējams, vēl padomātu, jo par šādu naudu var aizbraukt no Latvijas un uzsākt dzīvi citur," jokodams saka Sandis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!