Foto: Publicitātes foto

No 1. līdz 6. septembrim Bulgārijā norisinājās starptautiskais skaistumkonkurss Miss Summer International 2013, kurā Latviju pārstāvēja 25 gadus vecā Ieva Kušnere (attēlā). Mājās viņa atgriezusies ar titulu "Miss Best Body".

Konkursā piedalījās skaistules no 20 pasaules valstīm, taču tieši pašmāju daiļavas koptais un sievišķīgais ķermenis guva starptautisku atzinību.

Konkursam viņu bija deleģējis fonds IntRiga World, kurš jūnija sākumā Latvijā organizēja konkursu Mrs.Top of The World.

"Kopumā man ir ļoti pozitīvi iespaidi. Braucu ar domu, ka jāuzmanās no konkurentēm, proti, nekādus kontaktus neuzturēt, lai izvairītos no dažādām intrigām, bet tik traki nebija!

Visas meitenes bija ļoti draudzīgas, kleitas negrieza un, gatavojoties finālam, viena otrai pat palīdzējām. Arī organizatori, sponsori un žūrija bija patīkami cilvēki, kuriem jebkurā brīdī varēja lūgt padomu un palīdzību," skaistumkonkursa aizkulises atceras Ieva.

Kā stāsta "Miss Best Body" titula ieguvēja, konkurence bijusi ļoti sīva. Katra meitene izcēlusies ar kaut ko tikai sev raksturīgu, un Ieva neslēpj, ka bijusi ļoti pārsteigta, ka viņas ķermenis atzīts par labāko.

"Biju diezgan pārsteigta, jo gaidīju, ka šo titulu iegūs "Mis Ukraina". Uzskatu, ka šis tituls ir man vislabākais kompliments, ņemot vēra to, ka biju vienīgā meitene, kurai ir bērniņš.

Tas, ka gadu pēc dzemdībām jau atkal esmu formā, ir lielisks pierādījums tam, cik ļoti daudz visā procesā esmu ieguldījusi," ir pārliecināta Ieva.

Konkurss pievilcīgajai sievietei palīdzējis celt pašapziņu un paskatīties uz sevi no malas. Viņa atkal ir iemīlējusi sevi un ir gatava ar jaunu sparu darboties tālāk - viņa labprāt vēl piedalītos skaistumkonkursos, jo, kā saka Ieva, tā esot lieliska iespēja iepazīt interesantus cilvēkus un gūt jaunu pieredzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!