Foto: DELFI

Jaunās talantu fabrikas dalībnieki pārraidēs nepārtraukti norāda, ka šovā nākuši strādāt, nevis veidot attiecības, tomēr daži no viņiem, dzīvojot atšķirtībā no ārpasaules, ļāvušies kolēģu valdzinājumam.

Par vienu no apspriestākajiem tematiem gan šova dalībnieku vidū, gan skatītāju rindās kļuvušas šova jaunākā puiša Riharda Andra Bērziņa (attēlā pa labi) un Ilzes Skarbules attiecības.

To, ka pievilcīgā meitene iekritusi par "latviešu Džastinu Bīberu" dēvētā jaunā skatuves mākslinieka sirdī, šaubas nav ne jauniešu kolēģiem, ne Fabrikas skatītājiem, tomēr jaunieši nolēmuši piebremzēt ar publisku jūtu izrādīšanu.

Ilze pārrunās ir atzinusi, ka Rihards viņai ir tuvākais no šova dalībniekiem, bet abi apņēmušies gaidīt - viņi norādījuši, ka nevēlas vēsturē ieiet kā viens no daudzajiem "fabrikantu" pārīšiem, tāpēc mīlas jūtām plāno ļauties tikai pēc šova beigām.

Arī Mārtiņu Ābelīti, kurš pagaidām ir vienīgais no šova dalībniekiem, kurš atzinies, ka ir nevainīgs, savaldzinājusi kāda no kolēģēm - viņš simpātijas jūt pret Elizabeti Skrastiņu (attēlā pa kreisi).

Lai gan pārējie dalībnieki puisi mudina kaut ko darīt lietas labā un izrādīt savas jūtas pret simpātisko meiteni, Mārtiņš uzsver, ka nolēmis gaidīt īsto momentu.

Tiesa, Elizabete pret Mārtiņu un faktu, ka viņš pat nav bučojies, izturas visnotaļ skeptiski - viņa vairākkārt norādījusi, ka priekšroku dotu pieredzējušam puisim.

Vērīgākie šova skatītāji jau atzinuši, ka Elizabete ir pelnījusi šova "liktenīgās sievietes" titulu - jaunajai dziedātājai simpātisks šķiet viens no šova mentoriem - dziedātājs Dons, bet, kamēr meitene jūsmo par pieredzes bagāto skatuves mākslinieku, simpātijas pret skaistuli neslēpj Dāvis Mazurenko

Ziepju operu cienīgs pavērsiens gan notika aizvadītajā nedēļā, kad alkohola ietekmē Dāvis ļāvās visnotaļ pikantam piedzīvojumam ar Kristīni Šomasi - meitene ne tikai izmasēja puskailo puisi, bet abi kopā arī gāja dušā.

Tiesa, no rīta Dāvis sūkstījās, ka nožēlo gandrīz visu iepriekšējā naktī pastrādāto.

Daudzu meiteņu mīlulis - masieris Pāvels Fomkins - pagaidām nav atzinies simpātijās pret kādu no kolēģēm, bet skatītāji pamanījuši viņa īpašo attieksmi pret Ievu Pauliņu. Lai gan meiteni ārā gaida puisis, viņa bieži ļaujas Pāvela prasmīgajām masiera rokām.

Pati meitene gan uzsver, ka dara to tikai tāpēc, ka Pāvels ir profesionāls masieris, tomēr redzams, ka Ievu viņš masē īpaši bieži un viņa arī tam labprāt piekrīt.

Pagaidām visatturīgākie publisku attiecību uzsākšanā ir šova vecākais dalībnieks Edgars Gusts un Aminata Savadogo - abi mudina pārējos ļauties savām jūtām, bet paši no murcīšanās TV kameru priekšā turas pa gabalu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!