Foto: F64

Mūziķis Gustavs Butelis (attēlā), kurš savulaik atpazīstamību iemantojis ar skatuves vārdu Gustavo, pērn kopā ar domubiedriem paziņoja, ka nolēmis mainīt vārdu un kļūt par Arstarulsmiru, un tagad viņš ar jauno vārdu jau ir ļoti saradis.

"Gada otrā puse ir kā pārejas periods, kad Gustavo daiļradei pielieku punktu, lai pilnvērtīgi uzsāktu jaunu lappusi kā Arstarulsmirus," žurnālam Privātā Dzīve atzinis Gustavs, kura tuvākie cilvēki jau saraduši ar viņa jauno vārdu.

"Tuvāko draugu un radu lokā tā mani sauc jau vairāk nekā gadu. Ar katru dienu arī paziņas jau vieglāk spēj pārkāpt pāri savam ieradumam un sauc mani nevis par Gustavu, ar ko es pats sevi vairs neidentificēju, bet gan par Arstarulsmirus," skaidrojis mūziķis.

Tiesa, ne visiem ar viņa jaunā vārda iegaumēšanu un izrunāšanu veicas spīdoši, tāpēc skatuves mākslinieks atklāj, kā šo procesu padarīt vieglāku.

"Apzinos, ka tas var šķist neierasts un piņķerīgs. Lai šis uzskats mainītos, nepieciešams divu trīs minūšu treniņš. Iesaku vārdu dalīt trīs daļās - Arsta-ruls-mirus -, liekot uzsvaru uz vidējo.

Par mana vecmāmiņa, sekojot šim ieteikumam, vārdu izteica uzreiz un bez aizķeršanās. Tas viņu tā iepriecināja, ka turpināja šo vārdu atkārtot vēl un vēl," gandarīts ir Arstarulsmirus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!