Foto: DELFI

"Beidzot arī es esmu apritē," ar šādiem vārdiem septembra sākumā mikroblogu vietnē Twitter sevi pieteica leģendārā dziedātāja Olga Rajecka (attēlā) - viņa uzsākusi aktīvu virtuālo dzīvi.

Pēdējā laikā Olga no publicitātes vairījusies, taču tagad viņa sabiedrību par savām gaitām nolēmusi informēt pati - ar sociālo tīklu starpniecību.

Dziedātāja izveidojusi sev profilus gan mikroblogu vietnē Twitter, gan fotoblogā Instagram. Pēdējā viņa jau pamanījusies publicēt gandrīz 30 attēlus, kuros iemūžinājusi dažādas dzīves situācijas.

Olga padalījusies ar vairākiem attēliem no ceļojuma pa Venēciju, kā arī publicējusi piemīlīgu kaķēnu bildes un fotogrāfijas no rallija pasākuma, kuru apmeklējusi kopā ar mīļoto vīrieti Gintu Mauliņu.

Arī savā mikroblogu vietnes profilā dziedātāja visai aktīvi tvīto un 140 zīmēs stāsta par savām gaitām, kuras sevī ietver koncertēšanu, teātra apmeklēšanu un vēl daudzas citas ikdienišķas un ne tik ikdienišķas aktivitātes.

Mūziķe labprāt arī padalās ar savu pieredzi un sekotājiem iesaka dažādus produktus un pakalpojumus, piemēram, Olga neslēpj, ka iecienījusi Shiseido kosmētiku, savukārt rudenīgajās brīvdienās viņa ļaudīm iesaka apmeklēt Rakšu zoodārzu, kurā valdot īpaši draudzīga un patīkama atmosfēra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!