Foto: Kadrs no video

Par interneta sensāciju kļuvis jaunākais producenta Petrisa Vilsona meistardarbs Chinese Food. Ritmiskā dziesmiņa tapusi sadarbībā ar pusaugu dziedātāju Alisonu Goldu, atsaucot atmiņā leģendāro skaņdarbu Friday Rebekas Blekas izpildījumā, kas savulaik satricināja visas pasaules melomānu ausis.

Tā kā mūzikas pasaulē popularitāti iemanto arvien neparastākas un virtuozākas kompozīcijas, piemēram, norvēģu dueta Ylvis jestrā dziesmiņa The Fox (What Does the Fox Say?), kas vienkāršās melodijas un vārdu dēļ kļuvusi par īstu hitu, Petriss Vilsons nolēmis par sevi atgādināt, sekojot vispārējām tendencēm.

Producenta jaunajā veikumā līksmi tiek dziedāts par gardo ķīniešu ēdienu, mūzikas lirikai atspoguļojoties videoklipā, līdzīgi Ylvis skaņdarbā The Fox, kas klausītājus iepazīstina ar tik dažādajām skaņām, ko rada dzīvnieki.

Tiesa, Vilsons kreativitātē spēris soli tālāk un savus fanus pārsteidzis arī ar visai internacionālu valodas lietojumu, dziesmas liriku tulkojot pat krievu valodā un tā savu vēstījumu aiznesot klausītājiem visā pasaulē.

Komentējot producenta veikumu, ārzemju medijos un sociālajos tīklos izskanējuši dažādi viedokļi, tai skaitā pat diskusijas par Vilsona patieso motivāciju dziesmas radīšanā, kuras pamatā, iespējams, ir skaudība pret norvēģu dueta Ylvis panākumiem, kā arī gluži cilvēciska vēlēšanās nenogrimt klausītāju aizmirstībā kā pasaulē sliktākās dziesmas radītājam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!