Foto: DELFI

Piektdienas, 18. oktobra, vakarā TV3 skatītāji kļuva par lieciniekiem iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas dalībnieku pirmajam randiņam – četri saimnieki un Magone Burka tikās ar iepriekšējā pārraidē izvēlētajiem tīkamākajiem vēstuļu sūtītājiem.

Pēc iepazīšanās ar potenciālajām līgaviņām un azartiskajiem brašuļiem visiem pieciem šova dalībniekiem bija dots laiks, lai ar katru no pretendentiem parunātos zem četrām acīm un izdarītu savu izvēli - uz saimniecībām līdzi atļauts aicināt tikai trīs no pieciem drosminiekiem.

Mārtiņš Jātnieks, kurš bija saņēmis visvairāk vēstuļu, savas daiļaviņas iepriecināja ar dziesmu, bet pēc īsām sarunām, kurās labāk iepazina atbraukušās meitenes un guva ieskatu, ko viņas īsti vēlas, muzikālais puisis no piecām jaunietēm izvēlējās Sabīni, Paulu un Sigriju.

Dagnis Darģis, kurš saimnieko savā motelī Sumbrs pie Rīgas-Ventspils šosejas, uz randiņu atbraukušās dāmas krietni nopratināja - viņam bija svarīgi noskaidrot, vai kāda no viņām spētu vadīt viņa uzņēmumu, kā arī saprast, vai sievietes vēlētos laist pasaulē bērnu.

Kad atbildes bija uzklausītas, Dagnis, kurš ir ne tikai čakls saimnieks, bet arī gleznotājs, uz savu saimniecību uzaicināja Inesi, kura gan bija droša, ka viņu sūtīs mājās, Viju un Mairitu, kuru pirms satikšanas Dagnis bija nodēvējis par "cacu".   

Šova vecākais dalībnieks Jānis Liņķis savas piecas potenciālās līgaviņas gan izvizināja ar tramvaju, gan iztaujāja - viņam būtiski bija uzzināt, vai sievietes ir gatavas pārcelties uz dzīvi laukos un palīdzēt viņam ar puķu audzēšanu.

Viena no pretendentēm - Dace - pati ātri vien saprata, ka šis nebūs viņas īstais vīrietis, bet pats Liņķis izvēlējās Veltu, kura ilgu laiku ir dzīvojusi viena, Daigu, kurai piemīt ekstrasenses spējas, un Ingūnu, kura gan nav gatava pamest Ventspili, lai pārceltos pie Liņķa.

Ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš bija izvēlējies vienu no oriģinālākajām randiņa vietām - viņš meitenes veda uz tērpu nomu, kur dalībnieki varēja iejusties citos tēlos un nedaudz atbrīvoties, un pēc kopīgi pavadītā laika viņš izvēlējās Unu, košo Guntu un policisti Agnesi.

Magone Burka gan piedzīvoja nelielu vilšanos, jo viens no potenciālajiem preciniekiem nebija ieradies - viņš īsi pirms randiņa nokļuvis slimnīcā.

Tas gan Magonei noskaņojumu nesabojāja un pēc kārtīgas izrunāšanās un ūdensprieku izbaudīšanas Līvu akvaparkā viņa uz savu saimniecību uzaicināja Rasmusu, Venti un būvnieki Nikolaju, bet mājās aizsūtīja Jāni, kurš gan pats bija norādījis, ka nekādas attiecības ar Magoni viņš nevar iedomāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!