Foto: Publicitātes foto

Par androgīno pašmāju modes blogeri un modeli Jaroslavu Barišņikovu (attēlā) tautā klejo dažādas runas; viena no tām – Jaroslavam patīkot puiši. Pats jaunietis gan nolēmis neļaut nokrist noslēpumainības plīvuram un savu seksuālo orientāciju neatklāj.

"Par mani jau sen klejo dažādi stāsti un mīti, taču es nevēlos par tiem taisnoties. Līdzīgi ir ar manu seksuālo orientāciju - esmu nolēmis saglabāt intimitāti, tādēļ ne noliedzu, ne apstiprinu to, ka esmu gejs," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Jaroslavs.

Blogeris sola, ka modes skatēs, burziņos un citos saviesīgos pasākumus viņš nekad neparādīsies savas otrās pusītes pavadībā, vienalga - tas būtu puisis vai meitene.

"Man nav vēlmes fotogrāfiem un visai pasaulei demonstrēt savu mīļoto cilvēku. Es gribu saglabāt intimitāti un noslēpumainību.

Iespējams, mans izskats ir tas, kas cilvēkiem liek domāt, ka esmu gejs. Man ir diezgan neierasts tēls, tādēļ citiem varētu veidoties šādas asociācijas," analītiski secinājis Jaroslavs.

Publiskajā telpā par modes sfēras darboni ne reizi vien parādījusies informācija, kura pirms tam nav bijusi ar viņu saskaņota. Jaroslavs jau pieradis, ka latviešiem par viņu izveidojies maldīgs priekšstats.

"Latvija ir ļoti maza valsts. Laika gaitā jau esmu iepazinis dažādus pašmāju žurnālistus un fotogrāfus, tādēļ tādās reizēs, kad bez saskaņošanas ar mani tiek publicēts kāds raksts, tas ir kā dunča dūriens mugurā," savu nostāju pauž Jaroslavs.

Blogeris regulāri savā mājaslapā veido apskatus par slavenām modelēm. Viņš uzsver, ka vienmēr pirms tam sazinās ar personām, par kurām nolēmis rakstīt, lai nerastos nekādi pārpratumi.

"Ja es pirms tam modeles nepabrīdinātu, ka esmu nolēmis par viņām rakstīt, manuprāt, tas būtu ļoti neprofesionāls žests, bet Latvijā tā notiek regulāri," noslēgumā saka ekstravagantais multimākslinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!