Foto: F64

Oktobra nogalē Rīgā notiks ikgadējā modes nedēļa jeb Riga Fashion Week, kuras ietvaros no 29. oktobra līdz 2. novembrim visiem modīga dzīvesveida cienītājiem būs iespēja iepazīties ar populāru pašmāju dizaineru jaunākajām kolekcijām.

Gatavojoties lielajiem modes svētkiem, šonedēļ Rīgā CITY TEATER HOTEL notika modeļu atlase, kurā jauni un talantīgi defilētāji sacentās par dizaineru simpātijām un mēģināja pierādīt, ka tieši viņi ir piemēroti dalībai Latvijā nozīmīgākajā modes pasākumā.  

Par Rīgas modes nedēļas atklāšanas vietu izvēlēta viesnīca Grand Palace Hotel, kur 29. oktobra vakarā īpaši lūgtie viesi varēs baudīt franču dizainere Denisa Duranda krāšņo kleitu kolekciju.

Vēlākajās dienās modes nedēļas viesiem būs iespēja iepazīties ar zīmola QooQoo jaunākajiem veikumiem, kas tiks prezentēti Kaņepes kultūras centrā, tāpat tiks prezentētas tādu zīmolu kā KatyaKatya Shehurina, Anna LED, NARCISS, BeCarousell, MAREUNROLS un citu kolekcijas.

Par tradīciju jau kļuvušais Riga Fashion Week oficiālais klubs Coyote Fly arī šogad uzņems visus modes nedēļas fanus un interesentus COSMOPOLITAN Party, kas norisināsies 1. novembrī. Tāpat Coyote Fly notiks arī modes nedēļas noslēguma ballīte, kurā tiksies pasākuma organizatori, dalībnieki, draugi, modeļi un fani.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!