Foto: DELFI

Ceturtdienas, 7. novembra, vakarā iepirkšanās centrā Olimpia norisinājās Latvijas skaistāko un seksīgāko kāju meklējumi – konkursā Latvijas garākās kājas 2013 piedalījās 12 daiļavas, bet par uzvarētāju kļuva 22 gadus vecā Dārta (attēlā).

Vērtēt kājas bija ieradies plašs pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku - šarmantais estrādes mākslinieks Žoržs Siksna, daudzu sieviešu mīlulis, grupas Credo līderis Guntis Veits, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, jurists Aivars Borovkovs, modele Lingita Lina Bopulu un daudzi citi.

Žūrijas uzdevums bija izvēlēties sportiskākās, nosauļotākās, sievišķīgākās un seksīgākās kājas, bet ar īpašu mērīšanas instrumentu tika atrasta garāko kāju īpašniece - šo titulu ieguva topošā medmāsiņa Dārta.

Sarunā ar DELFI Izklaidi Latvijas garāko kāju īpašniece atklāja, ka ir 1, 88 centimetrus gara, bet kājas - 98 centimetrus garas. Meitenei garā auguma dēļ ikdienā tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, bet Dārta ar to jau saradusi.

Visbiežāk meitenei tiek jautāts, vai viņa ir modele, basketboliste vai volejboliste, bet Dārta smej, ka diemžēl nu jau ir par vēlu sākt nodarboties ar kādu no šīm lietām. Garais augums viņai nekādas neērtības nesagādā, tiesa, komplektējot savu garderobi, gan dažreiz nākoties būt gana radošai.

Konkursu organizēja RigaHair skaistumkopšanas salons, tādējādi atzīmējot jauna sauļošanās salona atklāšanu iepirkšanās centra pirmajā stāvā, un, kā pastāstīja pasākuma organizatori, iesākumā konkursam pieteikušās vairāk nekā 100 meitenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!