Foto: Publicitātes foto

Decembrī Arēnā Rīga norisināsies cīņas šovs Klondaika Fight Arena, un vērienīgajam pasākumam gatavojas ne tikai cīkstoņi, bet arī ringa meitene Madara Miezīte (attēlā).

Pirmo reizi Klondaika Fight Arena ringā seksīgā publikas un bokseru uzmundrinātāja Madara izgāja oktobrī, bet tagad, tuvojoties jaunām sacensībām, viņa ļāvusi ielūkoties savā treniņā sporta zālē.

Jau vēstīts, ka 22 gadus vecā Madara dzīvo Rīgā un, nu jau vairāk nekā pusgadu aktīvi sportojot, cenšas uzturēt sevi ļoti labā formā. Sportam meitene pievērsusies, jo viņas puisim patīkot trenēts, tvirts un muskoļots sievietes augums, kas bijis arī faktors, kas meitenei licis sevi piespiest kaut ko darīt.

Iesākumā Madara mājās veikusi pietupienus, trenējusi vēdera presīti un vingrinājumus papildinājusi arī ar hanteļu iegādāšanos, bet, redzot progresu, viņa pirms septiņiem mēnešiem sākusi apmeklēt savu zāli, kur treniņi jau ir daudz nopietnāki, bet rezultāts - vēl baudāmāks pašai un citiem.

Ringā pievilcīgo meiteni varēs redzēt 7. decembrī, kad viņa uzmundrinās sportistus Fight Arena pasākumā, kur varēs baudīt gan cīņas bez noteikumiem, gan kikboksa dueļus. Pasākuma organizatori sola, ka tur būs iespēja kļūt par lieciniekiem visvairāk gaidītajām cīņām Latvijā un redzēt pašmāju labākos sportistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!