Foto: F64

Trešdienas, 13. novembra, vakarā leģendārā un tautā iemīļotā dziedātāja Olga Rajecka (attēlā) Latvijas 1. rokkafejnīcā sarīkoja jestru ballīti, kurā sanākušajiem viesiem tika sniegta ekskluzīva iespēja - pirmajiem redzēt hita Pasaule, pasaulīt nesen tapušo videoklipu.

Dziesma ieguvusi otru elpu - komponista Borisa Rezņika klasisko hitu Rajecka ieskaņojusi kopā ar saviem jaunajiem draugiem, šovā Dziedošās ģimenes iepazīto Baumaņu ģimeni.

Savukārt videoklipā redzamas ainas no aizvadītās vasaras Dziesmu un deju svētkiem, kuros Olga piedalījās tautas deju ansambļa Rotaļa sastāvā. 

"Mūzika un deja vieno pasauli - tā ir mūsu vēsts," par videoklipu saka pati dziedātāja.

Priecīgajā notikumā skatuves mākslinieci ar ziediem un dāvanām bija ieradusies sveikt dietoloģe un veselīga uztura speciāliste Lolita Neimane, ierakstu kompānijas MicRec vadītāja Elita Mīlgrāve, kā arī citi Rajeckas draugi, kolēģi un viņas talanta cienītāji.


Jautrā atmosfērā notika mielošanās ar dažādām uzkodām un dzērienu malkošana. Mūziķe bija īpaši padomājusi arī par viesu izklaidēšanu - vakara gaitā tika sniegti vairāki muzikāli priekšnesumi, kuru laikā uz skatuve kāpa gan pati Rajecka, gan dziedošā Baumaņu ģimene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!