Foto: Publicitātes foto

Novembrī Dominikānas Republikā norisinājās starptautiskais skaistumkonkurss Miss & Mrs. Multiverse, kurā piedalījās arī izskatīgā pašmāju daiļava Simona Kubasova (attēlā), un nu kļuvis zināms, ka viņa savā īpašumā ieguvusi pirmās "Vice miss" titulu.

Konkursā piedalījās vairāk nekā 30 skaistules no visas pasaules, taču Simonai izdevās iekļūt labāko desmitniekā un beigās arī iegūt otro vietu jeb "Vice miss", piekāpjoties vien Brazīlijas pārstāvei, kura saņēma galveno kroni.

Skaistumkonkursa ietvaros daiļavas defilēja modes skatē, kurā demonstrēja ikdienas, vakara un pludmales tērpus, kā arī piedalījās vairākos labdarības pasākumos un pat paviesojās delfinārijā.

Savukārt fināla pasākumā Simona uz skatuves kāpa savas māsas Diānas dizainētajā sarkanajā vakarkleitā ar kristāliņiem, kurā savulaik gozējās arī pati Diāna, apmeklējot starptautiskā skaistumkonkursa Mrs. Top of the World fināla pasākumu, kas šovasar norisinājās Jūrmalā.

Tiesa, šis nav pirmais skaistumkonkurss, kurā Simonas daile atzinīgi novērtēta arī starptautiskā līmenī. Jūnijā viņa Libānā notikušajā konkursā Miss World Next Top Model 2013 ieguva trešo vietu, un šobrīd skaistumkonkursi kļuvuši par viņas dzīvesveidu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!