Foto: Publicitātes foto

Jaunā skatuves māksliniece Paula Dukure (attēlā) šonedēļ savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevusi dziesmas Being Free Isn't a Crime videoklipu, kurā meitene filmējusies pat trako kreklā.

Kā vēsta dziedātājas pārstāvji, šī gada vasarā dziesma Being Free Isn't a Crime tika iesniegta Lielbritānijas oriģināldziesmu konkursā The UK Songwriting Contest, un r'n'b un urban stilu kategorijā tā iekļuva starp 12 finālistiem.

"Bija brīdis, kad es pastiprināti ievēroju to, cik ļoti mēs mēdzam viens otru nosodīt par to, ko mēs darām vai kā izvēlamies dzīvot. Ilgāk par to domājot, man tas sāka likties pavisam absurdi, jo galu galā, kur gan ir teikts, kas ir un kas nav pareizi?

Es sapratu to, ka lielākā daļa aizspriedumu ir tikai prāta radīta ilūzija un daudzas lietas nav tādas, kādas mums tās liekas. Šī dziesma ir par izvēli dzīvot pēc saviem ieskatiem, dzīvot savu, nevis kāda cita dzīvi," kompozīcijas ideju skaidro tās izpildītāja un vārdu autore.

Dziesmas videoklipā ir attēloti divi tēli un pretstati - apspiestais un dumpinieciskais. Tomēr abus vieno pārdomas par to, kas ir pareizi un kas nav. Neviens no viņiem nejūtas līdz galam piepildīts un laimīgs, taču secinājums ir viens: būt brīvam nav noziegums. Dziesma aicina noticēt tam, ka tu vari būt tāds, kāds vēlies būt un tava laime sākas ar tevi pašu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!