Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties gada izskaņai, kanāla TV3 iemīļotāko un populārāko raidījumu "sejas" piedalījušās sirsnīga Ziemassvētu reklāmas klipa filmēšanā. Uz televīzijas darboņu fona īpaši izcēlās dažādu šovu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare (attēlā), kura pārsteidza ar vizuālajām pārvērtībām.

Laika gaitā Sipeniece vadījusi vairākus tautā iemīļotus šovus un pārraides, un Baiba vienmēr televīzijas skatītājus spējusi pārsteigt ar pārdomātu stilu, krāšņiem tērpiem un modīgām frizūrām.

Šoreiz atraktīvā televīzijas "seja" reklāmas filmēšanas ietvaros bija parūpējusies par neierastu frizūru - viņas sasukā bija izmantots viens no šī brīža izplatītākajiem matu ieveidošanas paņēmieniem, ko frizieri izmanto, kad klients vēlas pārmaiņas, nemainot matu garumu.

Meistars šādā gadījumā matus sasprauž tā, lai tie atgādinātu karē matu griezumu, un šo atjautīgo knifiņu reklāmas filmēšanas vajadzībām izmantoja arī Sipeniece, radot iespaidu, ka viņa atbrīvojusies no savām cirtām.

Lai gan Baibas matu garums laika gaitā maz mainījies - tie vienmēr sniegušies līdz pleciem -, viņa vairākkārt eksperimentējusi ar savas galvas rotas krāsu. Šobrīd Sipeniece ir tumšmate, taču savulaik viņai bijušas izbalinātas šķipsnas. Tāpat viņai bijuši arī nogriezti mati virs pieres jeb "ponijs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!