Foto: Vida Press
Par gardu kumosiņu un labu ķērienu ārzemju paparaci parūpējusies nopelniem bagātā Holivudas aktrise Uma Turmena (attēlā) – fotogrāfiem pievilcīgo sieviete izdevies iemūžināt bez kosmētikas.

Turmena vairākkārt iekļuvusi pasaules seksīgāko sieviešu topos, un uz sarkanā paklāja viņa vienmēr izskatās satriecoši - ar perfektu grimu, lielisku frizūru un skaistu tērpu -, tādēļ unikālie kadri, kuros aktrise redzama bez kosmētikas, kļuvuši par vienu no apspriestākajiem šīs nedēļas tematiem ārzemju medijos.

Slavenību fotogrāfiem izdevies aktrisi iemūžināt viņas ikdienas gaitās, kad sieviete melnā Range Rover markas automašīnā vizinājās pa Manhetenu un kādā mirklī atvēra logu, lai ieelpotu svaigu gaisu.

Paparaci to vien gaidīja - viņu skatam pavērās aktrises seja, pavisam dabiska un neizskaistināta ar pamatīgu grima kārtu. Tā kā bieži negadās vienu no zemeslodes pievilcīgākajām sievietēm redzēt bez kosmētikas, fotogrāfi kāri steidza šo mirkli iemūžināt.

Tiesa, lielāko ažiotāžu dzeltenajā presē radījis nevis fakts, ka Turmena uz ielas parādījusies bez grima, bet gan tas, ka viņa izskatoties pārgurusi, un analītiskākie prāti jau izsprieduši, ka sievietei aktīvās publiskās dzīves, piesātinātās karjeras un bērnu bariņa, kurš jāaudzina, dēļ izsīkuši spēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!