Foto: F64

Populārais pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) pašā aizvadītā gada nogalē piepildījis vienu no sen lolotajiem sapņiem – viņš mainījis dzīvesvietu un tagad mitinās kādā Rīgas debesskrāpī.

Decembra pēdējās dienās Reiniks pārdzīvojis smago pārvākšanās procesu, un no sava iepriekšējā Pārdaugavas mitekļa viņš tagad pārcēlies uz vienu no Panorama Residence augstceltnēm.

Reiniku ar pārvākšanos Facebook tīklā suminājuši daudzi viņa draugi, starp kuriem netrūkst arī sabiedrībā pazīstamu cilvēku. Tāpat prieku par jauno kaimiņu izteikusi uzņēmēja Santa Kola, kura dzīvo tajā pašā namā, kur ievācies dziedātājs.

To, kurā stāvā apmeties Reiniks, viņš nav atklājis, vien uz daudzajiem komentāriem atbildējis, ka zemāk par devīto stāvu viņš nebūtu piekritis dzīvot. Tāpat dziedātājs paskaidrojis, ka jauno mitekli viņš nav nopircis.

"Lai kliedētu pirms laika baumas par manu pasakaino pārbagātību, paskaidrošu, ka šīs ir mājas , ko vēl nepērku, bet īrēšu uz ilgāku/nenoteiktu laiku. Savstarpēji izdevīgi nosacījumi starp Torņu saimniekiem un mani. Bet, protams, ne par velti. Ar atlaidīti," savus sekotājus informējis Reiniks.

Dziedātāja dzīvokļa maiņu novērtējis arī Mikrofona ierakstu vadītājs Guntars Račs, kuru gan pārsteidzis tas, ka informācija par Reinika mitekli internetā ir galvenokārt krievu valodā.

"Iegāju tajā Panorama Plaza Facebook mājas lapā, ko tu promotē, un nodomāju, ka tu tagad dzīvo Krievijā," brīnījies Račs, un arī pats Reiniks paudis neizpratni, kāpēc tur viss ir krievu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!