Foto: Publicitātes foto
Aizvadītā gada nogalē Mežciema slavenākā repera Edija Meļņa draudzene Violeta Polikarenko jeb Violeta Meynell (attēlā) pieteicās starptautiska modeļu konkursa atlasē, un tagad tapis zināms, ka viņa ieguvusi visai atzīstamus rezultātus.

Jau vēstīts, ka Violeta piedalījās izsmalcinātā peldkostīmu zīmola Komplique organizētajā modeļu atlasē, kurā tika meklēta jaunā zīmola "seja",un vispirms norisinājās interneta balsojums.

Lai sasniegtu savu mērķi, Meynell vērsās pie draugiem, atbalstītājiem un paziņām ar lūgumu viņu atbalstīt. Balsošana noslēdzās aizvadītās nedēļas vidū, un negaidīti Violeta kļuvusi par tā līderi, tā izcīnot iespēju doties uz modeļu kastingu Stokholmā, kurš norisinājās aizvadītās nedēļas nogalē.

Kastingā gan Violetai tik labi neveicās, un rezultāti oficiāli tiks paziņoti tuvākajā laikā, taču fakts, ka blondā repera draudzene ieguva tiesības piedalīties tik prestižā pasākumā jau vien ir gana liels sasniegums.

Meynell jau agrāk ar visai augstiem panākumiem startējusi dažādos Latvijas mēroga konkursos. Savulaik viņa izmēģināja spēkus telekanāla TV6 Karsto laika ziņu organizētajā studenšu konkursā, bet novembra sākumā viņa piedalījās skaistumkonkursa Miss Top of the World vietējā atlasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!