Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ Losandželosā norisinājies žurnāla Sports Illustrated pelkdostīmu izdevuma 50. jubilejas svinības, un lepno pasākumu plašā pulkā apmeklēja arī zināmākās modeles, kuras gadu gaitā gozējušās peldtērpos.

Sarkanais paklājs šoreiz bija īsta medusmaize stiprā dzimuma pasākuma apmeklētājiem, jo peldkostīmu modeles ar pārlieku kautrību nesirgst un svinīgajam pasākumam bija izvēlējušās tērpus, kas gaumīgi izcēla viņu dabas dotos un arī mākslīgi uzlabotos apaļumus.

Starp viešņām bija pieredzes bagātā modele Taira Benksa, kura savas prasmes un pieredzi nodod nākamajām paaudzēm šovā Amerikas nākamā topmodele. Tāpat uz sarkanā paklāja gozējās Keita Aptona, kura pasaules slavu iemantoja 2011. gadā pēc fotografēšanās Sports Illustrated Swimsuit Issue vākam.

Īpaši lielu uzmanību pasākumā piesaistīja slaveno aktieru Kimas Beisingeres un Aleka Boldvina vienīgā atvase Airlenda Boldvina, kura pasākumu apmeklēja melnbaltā minikleitiņā ar ļoti atklātu dekoltē, bet koptēlu vēl jutekliskāku padarīja ugunīgi sarkanās lūpas.

Žurnāla jubilejas svinībās izcēlās arī Heidija Klūma - ierasts, ka vācu izcelsmes supermodele nekautrējas izcelt sava ķermeņa daili ar pikantiem tērpiem, bet šoreiz viņa bija izvēlējusies sarkanu trencim līdzīgu kleitiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!