Foto: Privātais arhīvs

Pērnā gada 18. septembrī dzīdžejmeitene Liene Ušakova jeb seksīgā Lee (attēlā kreisajā pusē) laida pasaulē savu pirmdzimto dēlēnu Frederiku. Aizvadītās nedēļas nogalē mazulis nosvinēja četru mēnešu jubileju, un, kā liecina māmiņas sociālajos tīklos publicētā informācija, bērns beidzot arī nokristīts.

Lee ir viena no tām mammām, kas publiskajā telpā visai atklāti runājusi par dažādām ar dzemdībām un jaundzimušo aprūpi saistītām lietām - neilgi pēc dēliņa nākšanas pasaulē Liene publiskoja attēlu, kurā redzams, kā viņas mazulim tiek veikta "saru dzīšana".

Tāpat seksīgā Lee ir viena no tām progresīvajām māmiņām, kas pagaršojusi savu placentu - pērnajā gadā raidījuma Māmiņu klubs laikā Liene kopā ar pārraides vadītāju Kristīni Virsnīti un dūlu Katrīnu Puriņu no savas placentas pagatavoja atspirdzinošu smūtiju.

Savukārt aizvadītās nedēļas sestdienā Lee foto vietnē Instagram publicējusi attēlu, kurš, kā liecina pie tā sniegtais apraksts, tapis kristību laikā, un bildē Liene redzama kopā ar savu draudzeni Rūtu, kuru publiskajā telpā jau vairākkārt nodēvējusi par "krustmāmiņu".

Attēlā abas sievietes redzamas ar ap galvu aptītiem lakatiem, kas liek domāt, ka Lee savu mazuli nokristījusi pareizticīgo baznīcā - to viņai taujājis arī kāds paziņa, bet Ušakova pagaidām to nav ne apstiprinājusi, ne noliegusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!