Foto: Vida Press

Pēdējā laikā tīņu elks un mazo meiteņu varonis Džastins Bībers (attēlā) iekūlies vairākos skandālos, taču dziedātāju, šķiet, tas nemaz neuztrauc, un viņš turpina šokēt fanus. Tagad atklātībā nonācis foto, kurā iemūžināts, kā dziedātājs piesūcies kailam krūtsgalam.

Šajā attēlā redzams Bībers un viens no viņa draugiem, un abi piesūkušies kādas sievietes krūtīm. Kā vēlāk ārzemju medijiem atklājis kāds anonīms avots, tā ir striptīzdejotāja, kuru tīņu elks noalgojis, lai tā sniegtu īpašu priekšnesumu viņam un viņa draugiem.

Šis attēls publiskajā telpā nonācis šonedēļ, un tas jau radījis pamatīgu sašutuma vētru. Foto ir gluži kā darvas piliens medus mucā - pēdējā laikā mazo meitenīšu iemīļotais popdziedātājs ar savām izdarībām nokaitinājis ne tikai vairākus fanus, bet amerikāņus kopumā.

Amerikāņi pat sākuši vākt parakstus, lai Bīberu deportētu no valsts, un nav šaubu, ka šis foto vēl vairāk pastiprinās naidu un nepatiku, ko vesels lērums ļaužu pret viņu izjūt.

Tāpat vīlušies ir arī vairāki viņa uzticamie fani, jo pirms pāris gadiem intervijā žurnālam Rolling Stone Bībers apgalvoja, ka neatbalsta seksu pirms laulībām, taču, spriežot pēc visām viņa izdarībām, puiša nevainība ir tikai mīts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!