Foto: Vida Press
Nevar noliegt, ka par vispasaules slavu amerikāņu sabiedrības dāmai un realitātes šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai (attēlā) daļēji ir jāpateicas savai milzīgajai pēcpusei, un šonedēļ kārtējo reizi bulvārpreses uzmanību piesaistījis viņas ievērojamais dibens.

Kima, kura savulaik savu ievērojamo sēžamvietu visai pasaulei nodemonstrējusi arī seksa video, ko vēlāk viņas bijušais draugs nopludināja tīmeklī, šonedēļ devās pusdienās uz vienu no Losandželosas daudzajiem restorāniem, un viņas gaitām kāri sekojuši arī vairāki fotogrāfi, kuri viņas pēcpusi iemūžinājuši ne tajā pievilcīgākajā rakursā.

Pusdienām Kardašjana bija izvēlējusies pieguļošas miesas krāsas bikses un baltu džeperīti, taču šoreiz apģērbs nebūt neglaimoja tā valkātājai un īpaši izcēla visus defektus un to, ko, iespējams, drīzāk vajadzētu paslēpt, nevis izcelt.

Miesaskrāsas bikses Kimas jau tā milzīgajam dibenam lika izskatīties vēl lielākam, un, par spīti tam, ka Kardašjana savam personīgajam stilistam maksā gandrīz piecus tūkstošus ASV dolārus dienā, šī nav pirmā reize, kad sievietes apģērbs publiskajā telpā izpelnījies skarbus vārdus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!