Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā lielu ievērību pašmāju medijos iemantoja mīlnieki, kuri Valentīna dienas gaidās no Siguldas gaisa tramvaja izlēca pavisam plikiņi. Šis notikums guvis tik milzīgu atsaucību, ka par pārgalvīgajiem jauniešiem raksta arī britu Daily Mail.

Britu medijs sestdien, 15. februārī, tīmeklī publicējis rakstu, kurā savus lasītājus informējis par oriģinālu un ekstrēmu Valentīna dienas izklaidi, kura norisinājusies Latvijā un kurā iesaistījušies deviņi mīlas apreibināti pārīši.

Šī publikācija arī britu vidū iemantojusi lielu popularitāti un interesi - ziņa par latviešu mīlnieku pikantajām izdarībām tik ļoti iepriecinājusi ārzemniekus, ka tie ar šo vēsti padalījušies tīmeklī, un nu jau par plikiņajiem gumijlēcējiem raksta arī citi tabloīdi.

Jāpiebilst, ka lielākoties pikantās izdarības Siguldā guvušas pozitīvas atsauksmes. Briti uzslavējuši pārgalvīgos mīlniekus par viņu drosmi un izdomu, kā arī pauduši prieku, ka šie cilvēki Valentīndienā izdarījuši kaut ko oriģinālu un neparastu.

Jau vēstīts, ka šo pasākumu organizēja Bungee.lv, kas lēcienus ar gumiju nodrošina jau 25 gadus. Kā vēlāk pastāstīja "pliko lēciena" pārstāvis Juris Načajevs, atsaucība šai akcijai bijusi tik liela, ka pat nācies veikt izlozi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!