Foto: DELFI

Zviedrijā dzimusī latviešu izcelsmes dziedātāja Katrine Lukins (attēlā) šonedēļ savu klausītāju un atbalstītāju novērtējumam sniegusi videoklipu, kurš tapis dziesmai You Are the Reason, ar kuru māksliniece startēs arī Eirovīzijas nacionālajā atlasē.

Kompozīcijas, kuras autori ir pati Katrine un Kārlis Indrišonoks, video savas prakses ietvaros kompānijā Mikrofona ieraksti producējusi RISEBA studente Ieva Jaunzeme, savukārt klipa režija un montāža uzticēta Kristapam Bardziņam, bet operatora pienākumus veicis Raivis Razgalis.

Tāpat noderīgus padomus un palīdzīgu roku filmēšanas procesā devis arī pieredzējušais video režisors Artis Dzērve, kurš savulaik piedalījies Katrines paša pirmā videoklipa, kurš tapa dziesmai Live Tonight, veidošanā.


Videoklipā, kura filmēšanas vajadzībām tika izveidota unikāla ledus siena, piedalījušies arī abi dziedātājas sabiedrotie, kuri 22. februārī kopā ar viņu kāps uz Eirovīzijas nacionālās atlases skatuves - bundzinieki Kārlis Indrišonoks un Mikus Ašnevics. Nacionālās atlases finālā Katrine uzstāsies ar pēdējo, divpadsmito kārtas numuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!