Foto: DELFI

Skatuves mākslinieks un mūziķis Andris Kivičs (attēlā), kurš savulaik jau guvis pieredzi televīzijā, pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezies zilajos ekrānos – viņš kļuvis par Rīga TV24 sarunu raidījuma Rampas ugunis vadītāju.

Nesen Andris devās uz raidījuma vadītāja kastingu, kurā viņam bija jānodemonstrē savas intervētāja prasmes. Mūziķim veiksmīgi izdevās sevi pierādīt, un viņš kļuva par Rampas ugunis "seju".

"Man vienmēr bijis sapnis vadīt diskusiju raidījumu. Man patīk sarunāties ar cilvēkiem, jo katrā no tiem ir kāda interesanta personības šķautne," darbu televīzijā sarunā ar DELFI Izklaide raksturo Andris.

Katru nedēļu mūziķis pie sevis uz pārraidi aicina kādu sabiedrībā zināmu cilvēku, kuru viņš iztaujā par dažādām tēmām. Kā atklāj Andris, publiskajā telpā pieejams milzīgs apjoms drukāto interviju, taču šāda formāta raidījumi, kuros norisinās aptuveni stundu gara saruna ar personību, ir retums.

Andra vadītajā raidījumā jau viesojušies vairāki tautā iemīļoti radošās sfēras darboņi - aktieris Ģirts Ķesteris, mūziķis Arstarulsmirus un citi, un Kivičs neslēpj - viņš ir ļoti saviļņots, ka viņam sniegta iespēja vadīt pašam savu sarunu šovu.

"Es mācos no pasaules grandiem - skatos un pētu slavenu sarunu šovu vadītāju raidījumu ierakstus. Esmu sapratis, ka, vadot intervijas tipa raidījumu, pats svarīgākais ir mācēt klausīties un nepārtraukt savu viesi pusvārdā," noslēgumā saka Kivičs.


Šī mūziķim ir atgriešanās televīzijā pēc vairāku gadu pārtraukuma. Savulaik Kivičs vadīja LTV iepazīšanās spēli Randiņš, kā arī kādreiz populāro jauniešu pārraidi Sems. Tāpat viņš filmējies arī LTV seriālā Būt mīlētai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!