Foto: Vida Press

Savulaik populāro seriālu Knight Rider un Baywatch zvaigzne Deivids Haselhofs ir divu skaistu meitu tēvs, bet viņa jaunākajai atvasei Heilijai (attēlā) izdevies iekarot modes pasauli un kļūt par veiksmīgu modeli.

Šobrīd 21 gadu vecā Heilija modes biznesā darbojas jau kopš pusaudzes gadiem, bet nesen viņa guvusi ievērību kā lielo izmēru modele.

Ārvalstu medijiem skaistule skaidrojusi, ka bieži vien jēdziens lielo izmēru modele tiek nepareizi saprasts - cilvēki uzskata, ka tās ir resnas meitenes, bet patiesībā vairumā gadījumu šīs modeles ir vienkārši formīgas.

Ar savu piemēru un veiksmīgo darbošanos skarbajā modes biznesā Heilija vēlas iedrošināt un iedvesmot visas sievietes, kā arī pierādīt, ka ne tikai kārnas sievietes var pievilcīgi ģērbties. Tāpat viņa grib mainīt modes dizaineru viedokli un daudz vairāk pievērst uzmanību apaļīgu formu īpašniecēm.

"Mode vienmēr var būt jūsu dzīves daļa, un nav svarīgi, kādā formā esat un kādu izmēru valkājat. Jums nav jājūtas tā, it kā jums būtu jāvalkā kaste tikai tāpēc, ka neesat sava iecienītā dizainera radīto tērpu izmēriem atbilstoša," iedvesmojusi Heilija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!