Foto: F64
Krievijā populārā skatuves māksliniece Valērija (attēlā) un viņas dzīvesbiedrs Josifs Prigožins nesen piedzīvojuši lielu nelaimi – dziedātāja otrajās grūtniecības mēnesī bērniņu zaudējusi.

Nesen Krievijas medijos parādījās ziņas, ka 45 gadus vecā dziedātāja ir mātes cerībās, bet tagad tapis zināms, ka sieviete piedzīvojusi spontāno abortu.

To izdevumam Heat.ru apstiprinājis viņas vīrs Prigožins. "Diemžēl tā ir taisnība - mēs zaudējām bērnu. Spontāno abortu izraisīja vīrusa saslimšana ar augstu temperatūru un šajā gadījumā nepieciešamajām antibiotikām," skaidrojis producents.

Viņš arī paskaidrojis, ka ģimene vēlējusies no plašākas sabiedrības slēpt informāciju par gaidāmo ģimenes pieaugumu - ārsti brīdinājuši, ka ir spontānā aborta draudi, tāpēc viņi vēlējušies nogaidīt līdz brīdim, kad grūtniecību nekas vairs neapdraudētu.

"Diemžēl, šādas lietas notiek. Neviens nav no tā pasargāts. Bet tas nenozīmē, ka mums šī tēma ir slēgta. Es ceru, ka pēc noteikta laika mēs pie tās atgriezīsimies," medijiem atzinis Prigožins, liekot saprast, ka no sapņa par ģimenes pieaugumu viņi nav atsacījušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!