Foto: Reuters/Scanpix

Traģiska vēsts pirmdienas vakarā pāršalca ārvalstu medijus – savā Ņujorkas dzīvoklī mirusi atrasta grupas Rolling Stones līdera Mika Džegera mīļotā sieviete, modes dizainere Lavrena Skota (abi attēlā).

Mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka 49 gadus vecās Skotas mirstīgās atliekas atradis viņas asistents, un neoficiāla informācija liecina, ka sieviete ir pakārusies, bet nāves apstākļus vēl noskaidros ekspertīzēs.

Tāpat ārzemju prese vēsta, ka modes māksliniecei bijuši pamatīgi parādi - pēc atsevišķu avotu informācijas, viņas parādsaistības pārsniegušas sešus miljonus ASV dolāru, kas arī varētu būt viens no viņas pēdējā laika nomāktības iemesliem.

Miks Džegers, kuru ar Skotu romantiskas attiecības saistīja kopš 2001. gada, šobrīd atrodas Austrālijā, bet, kā medijiem atzinis viņa pārstāvis, saņemot vēsti par traģisko zaudējumu, Džegers bijis "pilnīgi šokēts un satriekts". Viņš apstiprinājis, ka abiem vēl joprojām bijušas attiecības.

Amerikāņu šovbiznesa pārstāvji jau izteikuši dziļu līdzjūtību Džegeram un visiem Skotas tuvākajiem cilvēkiem par viņas zaudējumu, bet mūziķa meita Džordžija atcēlusi savu dalību Melburnas modes nedēļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!