Foto: AP/Scanpix

Par īstu sensāciju kļuvis žurnāla Vogue ASV izdevuma aprīļa numura vāks, uz kura redzama populārā amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana un viņas dzīvesbiedrs, reperis Kanje Vests (abi attēlā).

Lai gan žurnāls veikalu plauktos vēl nav nonācis, aizvadītajā nedēļas nogalē vāka attēlā publicēšana kļuva par vienu no apspriestākajiem notikumiem ārvalstu mediju izklaides ziņu sadaļās.

Fotoattēlā, kuras autore ir pasaulē slavenā slavenību fotogrāfe un dažādu neparastu fotoprojektu autore Annija Leibovica, Kardašjana redzama zīmola Lanvin līgavas kleitā, un bildes kompozīcija daudziem atgādina ierastos kāzu foto kadrus.

Vogue leģendārā redaktore Anna Vintūra nav slēpusi, ka viņa rūpīgi pārdomājusi lēmumu uz prestižā žurnāla vāka likt Kardašjanas attēlu, jo Kima savulaik atpazīstamību ieguva, publiskojot savu seksa video.

Tomēr redaktore atzinusi, ka Kardašjana un viņas dzīvesbiedrs ir svarīga mūsdienu kultūras sastāvdaļa un viņi abi ietekmē arī to, kā cilvēki uztver modē, mūzikā un citās jomās notiekošo.

Tāpat Vintūra noraidījusi izskanējušās baumas, ka Kanje izdarījis spiedienu, lai viņa līgavas foto nonāktu uz Vogue vāka - žurnāla redaktore uzsvērusi, ka tā ir bijusi izdevniecības ideja.

Jau vēstīts, ka Kanje savu mīļoto bildināja aizvadītā gada rudenī - par godu šim notikumam viņš bija noīrējis Sanfrancisko stadionu AT&T Park, kur tieši Kardašjanas 33. dzimšanas dienā sapulcināja abu ģimenes locekļus un draugus un orķestra pavadījumā izteicis savu lūgumu, labo gribu apliecinot ar ļoti vērtīgu gredzenu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!