Foto: DELFI
Rīgas pirmā lēdija – mēra Nila Ušakova laulātā draudzene Jeļena (attēlā) – šopavasar ļāvusies jaunam izaicinājumam, uzsākot pati savu biznesu. Viņa atvērusi kafejnīcu, kurā arī uzņēmusies baristas jeb kafijas meistares pienākumus.

Jau vēstīts, ka Ušakova par savas kafejnīcas Cafe Dali atrašanās vietu izvēlējusies Spīķeru kvartālu, kurš pēdējo gadu laikā ne tikai piedzīvojis patīkamas vizuālās pārmaiņas, bet arī kļuvis par iecienītu kultūras baudīšanas vietu.

Pirmo reizi plašāka sabiedrība jaunatvērto mākslas kafejnīcu varēja novērtēt šonedēļ, kad tur risinājās 20. Rīgas modes nedēļas preses konference, un Jeļena arī pati gatavoja viesiem karstos dzērienus, demonstrējot baristas iemaņas un knifiņus.

"Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātē esmu studējusi uzņēmējdarbību, tāpēc nolēmu, ka beidzot ir pienācis laiks likt lietā savas zināšanas un uzsākt pašai savu biznesu. Kafejnīciņa pagaidām darbosies testa režīmā - tad jau redzēs, kā viss izdosies," sarunā ar DELFI Izklaidi marta izskaņā biznesa prognozēs piesardzīga bija Jeļena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!