Foto: F64
Kino un teātra kritiķis Normunds Naumanis ir viens no tiem sabiedrībā zināmajiem cilvēkiem, kuram ir viedoklis par pilnīgi visu, un nereti viņš to arī pauž publiski. Tiesa, ne vienmēr tas ir glaimojošs - šonedēļ viņš ļoti skarbus vārdus veltījis mūziķim Donam (attēlā).

Trešdien, 23. aprīlī, Naumanis savā Facebook profilā beidzot publicējis nelielas pārdomas par Dona pretrunīgi vērtēto videoklipu dziesmai Tev piedzims bērns, un, neraksturīgi sev, kritiķim izdevies savas domas ietvert vienā lakoniskā un izsmeļošā teikumā.

"Vai es esmu vienīgais, kam šis klips šķiet totāli perverss, sākot ar soloista (sic!) pederastisko gurnu grozīšanu un beidzot ar bērniem, kas tēlo kropļus, cūkas, smēķētājus u.c. dekasētus (sic!) elementus?" savos spriedumos lakonisks, bet skarbs bijis Naumanis.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka šim sašutuma pilnajam Facebook ierakstam nav izdevies piesaistīt gaidīto ievērību, un tikai daži ļaudis no Naumaņa paziņu loka komentāru sadaļā padalījušies arī ar savām izjūtām, kuras viņus pārņēmušas pēc videoklipa noskatīšanās.

Jau vēstīts, ka videoklips dziesmai Tev piedzims bērns skatītāju novērtējumam tika sniegts marta vidū, taču nedēļu vēlāk tas tika pārveidots - no tā izņēma kadru, kurā kāds zēns atrodas pie kontaktligzdas ar naglu rokā.

Kā varēja noprast no komentāriem sociālajos tīklos un citās interneta vietnēs, šis skats bija īpaši uztraucis mazu bērnu vecākus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!