Foto: Publicitātes foto

Straujiem soļiem tuvojas TV3 grandiozā šova Izklausies redzēts jeb slavenību "popielas" noslēgums, un svētdien, 27. aprīlī, norisināsies pusfināls, kurā gaidāmi vairāki krāšņi pārsteigumi.

Aizvadītajā nedēļā beidzot triumfēja leģendārā skatuve māksliniece Olga Rajecka (attēlā), kura atveidojas ukraiņu dziedātāju Ruslanu, taču kopsummā pagaidām līdere ir Agnese Rakovska, otrajā vietā ierindojas Ralfs Eilands, bet trešā ir Samanta Tīna.

Līdz šova noslēgumam vēl palikuši divi raidījumi, un nav šaubu, ka intriga saglabāsies līdz pat finālam. To, vai līderu tabulā notiks krasas izmaiņas, visi skatītāji varēs noskaidrot jau šajā nedēļas nogalē, kad norisināsies pusfināls.

Arī šonedēļ pašmāju zvaigznes atveidos pasaulē slavenus un iemīļotus māksliniekus, un īpaši krāšņas pārvērtības kārtējo reizi piedzīvos Olga Rajecka - viņa atveidos grupas Guns N' Roses līderi Akslu Rouzu.

Dainis Skutelis, kurš pagaidām kopvērtējumā ierindojas pēdējā vietā, atveidos Džonu Lenonu, bet Roberto Meloni iejutīsies divos dzimumos uzreiz un atveidos duetu Al Bano un Rominu Paueri.

Šova līdere Agnese Rakovska atveidos 4 Non Blondes solisti Lindu Periju, Samanta Tīna iejutīsies Lorīnas tēlā, Ralfs Eilands pārtaps par Dženisu Džoplinu, Liene Greifāne attēlos Adeli, bet muzikālais aktieris Rihards Lepers žūrijas simpātijas centīsies iekarot kā Eduards Hiļs (Misters Trololo).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!