Foto: Privātais arhīvs

Kārtējo reizi interneta jokdaru nežēlastībā krituši vairāki pašmāju politiķi - par to parūpējies apvienības Riči bijušais dalībnieks Kaspars Pudniks (attēlā), kurš šonedēļ nācis klajā ar Latvijas esošajam un bijušajiem prezidentiem veltītu kompozīciju.

Mūziķis projekta Nabaga oligarhs ietvaros publicējis jau piekto skaņdarbu, kuram šoreiz dots nosaukums Prezidenta dziesma, un jestrais meldiņš, kā arī sarkastiskais kompozīcijas teksts neilgā laikā izpelnījies Latvijas mērogiem atzīstamu popularitāti.

Mūzikas un teksta autors ir Kaspars Pudniks, un arī vokālista un balsu atdarināšanas pienākumus izpildījis viņš pats. Šajā skaņdarbā mūziķis humoristiskā manierē iesmējis par Valsts prezidentu Andri Bērziņu, kā arī vairākām bijušajām valsts pirmajām personām.

"Prezidenta dziesma ir pozitīva, satīriska rakstura humora dziesma, kurā esmu vēlējies paust savu un ne tikai savu attieksmi par mūsu valsts esošo un bijušajiem prezidentiem, balstoties uz sabiedrībā uzkrātajām atziņām, noskaņām un vērtējumu par šo personu rīcību un darbiem.

Nevēlos nevienu kritizēt un/vai nopelt - vēlos norādīt uz lietām, kuras, manuprāt, būtu jāuzlabo šo amatu ieņemošajām personām.

Dziesmas teksts galvenokārt balstās uz to, ko prezidenti līdz šim publiski sacījuši - esmu atsaucies uz viņiem pašiem," savu komentāru par humoristisko skaņdarbu sniedz Pudniks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!