Foto: Vida Press
Jau ilgāku laiku par pasaulē skaistākā dibena īpašnieci neoficiāli tiek dēvēta realitātes šovu zvaigzne, modele un dejotāja Nikola "Koko" Ostina (attēlā), un šonedēļ ārvalstu medijus pāršalkusi vēsts, ka izdaudzinātā sievietes pēcpuse kļuvusi vēl apjomīgāka.

Koko, kura martā nosvinēja savu 35 gadu jubileju, jau vairākus gadus ir precējusies ar populāro amerikāņu reperi Ice-T, taču viņa neguļ uz sava vīra panākumu lauriem - Ostina ir ļoti pieprasīta modele, un Nikolas galvenais trumpis un firmas zīme, protams, ir viņas lielais un skaistais dupsis.

Ik pa laikam medijos parādās ziņas, ka Koko varenajai pēcpusei uzradusies konkurence, taču pagaidām nevienai dāmai nav izdevies pasaules skaistākā dibena titula īpašnieci gāzt no troņa, un Ostina ar neapskaužamu centību dara visu, lai tuvākajā laikā tas arī nenotiktu.

Šonedēļ Koko savā Instagram foto blogā sniegusi publisku paziņojumu, ka viņas milzīgais dupsis esot kļuvis vēl lielāks - pirms gada Ostinas dibena apkārtmērs esot bijis 101 centimetrs, taču svaigākie dati liecinot, ka šis skaitlis palielinājies par pieciem centimetriem.

Lai uzskatāmāk nodemonstrētu šīs milzīgās izmaiņas, Koko arī publicējusi ļoti izteiksmīgi foto, kurā centrālais objekts, protams, ir viņas skaistais dibens, kurš iespīlēts elektrodzeltenā tīkliņa auduma kleitā.

Tāpat Ostina padalījusies arī ar noslēpumu, kā visām tām dāmām, kas kāro iegūt tādu pašu dibenu, kāds ir viņai, pie tāda tikt - Koko pēcpuses apmēri esot palielinājušies tādēļ, ka viņa cītīgi sekojusi līdzi treniņu programmai, kura pieejama viņas radītajā viedtālruņu aplikācijā CoCo's Workout World.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!