Foto: Publicitātes foto



Pirms vairākiem gadiem visnotaļ lielu popularitāti izdevās iemantot televīzijas šovam Lauku sēta, un tagad tapis zināms, ka kanāls LNT uzsācis dalībnieku meklēšanu pārraides jaunākajai sezonai, kurā atkal notiks cīņa par traktoru.

Sākotnējā šovu veidoja un translēja Latvijas Televīzija, un tā pirmā sezona pirmizrādi piedzīvoja 2011. gadā. Kopumā Lauku sētai tika nofilmētas divas sezonas, bet šobrīd pārraidi savā paspārnē ņēmis kanāls LNT.

Kanāls uzsācis dalībnieku atlasi šova trešajai sezonai, un pārraides veidotāji līdz 1. jūnijam LNT mājas lapā aicina pieteikties aizrautīgus, enerģiskus un strādīgus cilvēkus, kas gatavi mesties lauku darbos.

Kā vēsta LNT pārstāvji, šova jaunās sezonas producents būs Andis Mizišs, un pārraidei tiks atlasīti 12 atraktīvi un strādīgi, kā arī pilngadību sasnieguši dalībnieki - gan daiļā dzimuma būtnes, gan stiprā dzimuma pārstāvji.

Šova uzvarētājam balvā tiek piesolīts visnotaļ vērtīgs un saimniecībā noderīgs laimests - 90 zirgspēku traktors Zetor no Agrimatco Latvia.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!