Foto: facebook.com/WinnieHarlowChantelle
Pēdējā laikā modes pasaulē debitē arvien vairāk cilvēku, kas no apkārtējiem atšķiras ar kādu tikai sev raksturīgu un unikālu izskata īpatnību, un par jauno modes industrijas zvaigzni kļuvusi 19 gadus vecā Šantele Brauna-Janga (attēlā).

Šantelei ir diagnosticēts vitiligo - slimība, kuras rezultātā viņas organisms izstrādā antivielas pret pigmentu -, un viņas ķermeni un seju klāj lieli un balti plankumi. Kā zināms, ar tādu pašu kaiti dzīves laikā sirga arī popdziedātājs Maikls Džeksons.

Lai gan jaunietei slimība dēļ nācies ļoti daudz ciest, īpaši skolas laikā, kad klasesbiedri viņu izsmēja un saukāja par zebru un govi, meitene iemācījusies sadzīvot ar savu atšķirīgo izskatu un pieņemt sevi tādu, kāda viņa ir.

Simpātiskā meitene vienmēr sapņojusi par modeles karjeru, un beidzot viņai savu ieceri izdevies īstenot - Šantele kļuvusi par vienu no populārā modeļu šova America's Next Top Model jaunās sezonas četrpadsmit dalībniecēm.

Tiesa, viņai jau ir iekrājusies neliela pieredze modes sfērā - Šantele vairākkārt defilējusi dažādās modes skatēs, filmējusies mūzikas videoklipā un pat pozējusi slavenajam fotogrāfam Nikam Naitam, kurš savulaik fotografējis tādas pasaules mēroga zvaigznes kā Keita Mosa un Kārlija Klosa.

Vēsts, ka modes pasauli nolēmusi iekarot meitene, kurai diagnosticēts vitiligo, ātri vien izplatījusies ārvalstu medijos, un Šanteles apņēmība visā pasaulē iedvesmojusi ļaudis, kas sirgst ar šo pašu kaiti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!