Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu spilgtākā dalībniece Magone Burka (attēlā) drīzumā kļūs par māmiņu savai otrajai atvasei, un, lai gan uz laiku Magone bija devusies peļņā uz Angliju, pirms dzemdībām viņa atgriezusies dzimtenē, kur arī laidīs pasaulē mazuli.

"Viņa par to daudz domāja, bet izlēma dzemdēt Latvijā, jo ir savas valsts patriote. Daudzi tā nedarītu, jo Anglijā būtu lielāka nauda, bet viņa izvēlējās iet citu ceļu," žurnālam Kas Jauns pastāstījis Magones pārstāvis, Kellman Productions grupas īpašnieks Miks Celmiņš.

Tāpat Magones runasvīrs atklājis, ka mazulim tiks likti divi latviešu vārdiņi, bet topošā māmiņa šajā laikā nespējot ne par ko citu domāt, kā vien par elpošanu un dzemdībām.

Tiesa, īpaši ilgi uzturēties Latvijā, kur dzīvo arī gaidāmā mazuļa tēvs, brašais guļbūvju celtnieks Ventis Vītols, Magones vis neplānojot - 40 dienas pēc dēliņa nākšanas pasaulē viņa plānojot rīkot kristības, bet pēc tam kopā ar abiem bērniem atgriezīsies Londonā.

Tur Magone, kura jau apliecinājusi sevi arī kā dzejnieci, plāno pabeigt darbu pie savas pirmās grāmatas - tā vēstīs par viņas dzimtas dzīvi, pašas dzīves gājumu un piedzīvotajām likstām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!