Foto: Privātais arhīvs

Maijā priecīgu notikumu piedzīvoja amerikāņu ballīšu karaliene Kima Kardašjana – viņa beidzot mija gredzenus ar ar savu mīļoto vīrieti un meitiņas tēvu, reperi Kanji Vestu (abi attēlā), un, izrādās, šīs notikums pasauli saviļņojis vairāk, nekā cerēts.

Kā jau tas ierasts, arī Kima pēc laimīgās dienas savus sociālo tīklu sekotājus iepriecināja ar lielā notikuma fotoattēliem, un viens no tiem kļuvis īpaši populārs.

Attēls, kurā jaunais pāris redzams, sniedzot viens otram kaislīgu skūpstu, Kardašjanas Instagram profilā jau pārsniedzis divus miljonus "patīk" atzīmju, un, kā aplēsuši ārvalstu mediji, tas fotogrāfijai ļāvis kļūt par populārāko jebkad sociālajos tīklos izvietoto slavenību foto.

Jau vēstīts, ka amerikāņu televīzijas šovu zvaigznes un repera kāzu ceremonija norisinājās Florencē, un to apmeklēja aptuveni 200 viesu. Kardašjanai šīs bija jau trešās kāzas, bet viņas mīļotajam - pirmās.
Kā vēsta ārvalstu prese, līdz šim par rekordistu Instagram tīkla "patīk" atzīmju skaita ziņā bija uzskatāms tīņu elks Džastins Bībers, kura foto ar draudzeni Selēnu Gomesu savulaik bija savācis 1,82 miljonus "laikus".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!