Foto: Reuters/Scanpix
Spāņu aktiera Antonio Banderasa un viņa amerikāņu kolēģes Melānijas Grifitsas (abi attēlā) laulība, neraugoties uz ik pa brīdi izskanējušajām baumām par krīzi, tika uzskatīta par vienu no stabilākajām savienībām Holivudā, bet tagad tapis zināms, ka Grifitsa iesniegusi šķiršanos.

Abi aktieri gredzenus mija 1996. gada 14. maijā, un toreiz tika mēļots, ka spāņu smukulītis, apņemot par sievu Holivudas zvaigzni un astoņdesmito gadu sekssimbolu, vēlas sev nodrošināt panākumus kinoindustrijā.

Par spīti nelabvēļiem un runām abiem izdevās pavadīt kopā 18 gadus, bet šonedēļ slavenību portāla TMZ rīcībā nonācis oficiāls dokuments, kas apliecina - Grifitsa Losandželosas Augstākajā tiesā ir iesniegusi pieprasījumu šķirt laulību.

Kā iemeslu aktrise norādījusi "nepārvaramas nesaskaņas", bet abu kopīgajā vēlāk izsūtītajā paziņojumā teikts, ka lēmums par šķiršanos pieņemts pārdomāti un saskaņojot vienam ar otru.

"Mēs savu gandrīz divdesmit gadus ilgo laulību esam nolēmuši pārtraukt mīlošā un draudzīgā veidā, cienot un respektējot vienam otru, mūsu ģimeni un draugus un skaisto laiku, ko esam pavadījuši kopā," paziņojuši aktieri.

Grifitsai šī bija trešā laulība, Banderasam - otrā. 1996. gadā, četrus mēnešus pēc abu kāzām, šajā savienībā pasaulē nāca meita Stella, kura ir Banderasa vienīgā atvase.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!