Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 12. jūnija, vakarā ar īpašu gardēžu ballīti vasaras sezonu ieskandināja rīdzinieku iecienītais veselīga ēdiena restorāns TERRA, kas pusotra gada laikā kopš atvēršanas iemantojis gana lielu popularitāti galvaspilsētas ēstuvju vidū.

Vasaras sezonas atklāšanas pasākuma ietvaros TERRA šefpavārs Fabians piedāvāja restorāna ēdienkartes jaunumus - gardas un veselīgas uzkodas, vasarīgus kokteiļus un vieglus sendvičus.

Viņam virtuvē pievienojās pasākuma īpašā viešņa un ēdiena gatavošanas meistare Linda Vilmansone, Pie Galda! recepšu autore, pazīstama arī kā WilmaLinda, un abu gatavotās uzkodas turpmāk būs atrodamas gan vakara ēdienkartes sastāvā, gan TERRA vasaras ēdienkartē.

Nobaudīt restorāna jauno piedāvājumu bija ieradusies virkne pastāvīgo klientu un vienkārši veselīga dzīvesveida cienītāju, starp kuriem bija sociālo mediju guru Artūrs Mednis, modes māksliniece Aļona Bauska, reklāmas darbone un Laura Reinika bekvokāliste Marta Kukarane un citi radošu jomu pārstāvji.

Jau vēstīts, ka restorāns TERRA, kas durvis vēra 2013. gada janvārī, savā piedāvājumā apvieno veselīga un sabalansēta uztura principus un nebeidzamus garšu ceļojumus, kas ļauj radīt jebkurām ēdienkartes prasībām piemērotu ēdienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!