Foto: Vida Press
Daudzi cilvēki, iemīloties un uzsākot attiecības, mīlas skurbulī nolemj mīļotā vārdu vai pat ģīmetni uz mūžīgiem laikiem iemūžināt uz sava ķermeņa. Tiesa, ne visas attiecības ir tik izturīgas kā tetovējumi, un, kad mīlestība beigusies, ir jādomā, kā no piemiņas par bijušajiem laikiem atbrīvoties.

Jūnija sākumā daudzus pārsteidza vēsts par Holivudas aktieru Antonio Banderasa un Melānijas Grifitsas (attēlā) 18 gadus ilgās laulības izjukšanu. Lai gan abu kopīgajā paziņojumā teikts, ka abi šķīrušies kā draugi, rodas iespaids, ka Grifitsa vēlas pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no visām liecībām par laulību.

Aktrises labās rokas dilbu ilgus gadus rotā sirds veida tetovējums, kurā iemūžināts Antonio vārds, bet šonedēļ, viesojoties Itālijā, viņa visiem spēkiem bija centusies šo vārdu slēpt skatieniem.

Lai gan pilnīgi noteikti veiksmīgāk būtu bijis izvēlēties kleitu ar garākām piedurknēm, Grifitsa bija izvēlējusies citu metodi - viņa vīra vārdu bija aizkrāsojusi ar tonālā krēma kārtu.

Tiesa, izskanējusi arī versija, ka tetovējums varētu būt dzēsts ar lāzerprocedūru, tomēr ārvalstu mediju aplēses liecina, ka tas nav iespējams - vēl nesen viņa redzēta ar "veselu" tetovējumu un tik īsā laikā tik salīdzinoši lielu zīmējumu nav iespējams likvidēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!