Foto: DELFI

Ceturtdienas, 19. jūnija, vakarā pašā Vecrīgas sirdī ar smalku burziņu tika atklāts jauns bārs-restorāns Locale, kas saviem viesiem sola baudīt pasaulē iecienītas receptes, kas pagatavotas, izmantojot vietējos produktus.

Jaunais restorāns mājvietu atradis uz Grēcinieku ielas, un tā pirmajā plašākai publikai paredzētajā vakarā viesi varēja nobaudīt Locale šefpavāra Andrea Bresana gatavotās uzkodas. Lai gan laika apstākļi pēdējās dienās rīdziniekus īpaši nelutina, daudzi no jaunās ēdināšanas vietas viesiem labprāt kavējās uz terases.

Atklāšanas pasākumu apmeklēja arī vairākas sabiedrībā zināmas personas - dejotāja Laura Kosīte ar vīru, modeļu biznesa pārstāvi Agri Blaubuku, modes māksliniece Katja Šehurina, tāpat starp viesiem bija sastopams skandalozais eksbaņķieris Aleksandrs Lavents un citi biznesa vides pārstāvji.

Kā vēsta Locale pārstāvji, tā ir vieta izcilas pavārmākslas cienītājiem, patriotiski noskaņotiem gardēžiem un sezonālu ēdienu baudītājiem, kur galvenais uzsvars tiek likts uz pasaulē zināmu un iemīļotu recepšu interpretēšanu ar Latvijā ražotiem produktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!