Foto: Vida Press
Kad jaunie vecāki vēlas savas atvases iemūžināt aizkustinošās fotogrāfijās, ne vienmēr mazuļa vēlmes un vajadzības sakrīt ar labo ieceri. Tā tas noticis arī ar kādu ģimeni no Kentas – viņu dēlēns iemantojis gana lielu atpazīstamību, jo fotosesijas laikā apkakājis tēta roku.

26 gadus vecais Als Fērgusons kopā ar savu četras dienas veco dēliņu Tedu bija devies pie fotogrāfes Kērstijas Grantas, kura fotografē galvenokārt ģimeņu foto un mazulīšu portretus.

Kad lepnais tētis ar savu mantinieku uz rokām sācis pozēt, viss šķitis pat ļoti labi, bet tad fotosesiju pārtraucis kāds misēklis - mazais Teds nolēmis atbrīvoties no sava zarnu satura un ar laimīgu izteiksmi sejā apkakājis savu tēti.

Ģimene nolēmusi ar šo notikumu palepoties visai pasaulei, bildes no fotosesijas ievietojot Ala blogā The Dad Network, un foto ar puisēnu ātri vien kļuvusi par interneta sensāciju, ko ar sajūsmu šērojuši un laikojuši tūkstošiem cilvēku visā pasaulē. 

"Es esmu sajūsmā, ka cilvēkiem internetā tik ļoti patīk šīs fotogrāfijas. Protams, tās ir unikālas, tāpēc es neesmu pārsteigts, ka tās kļuva par sensāciju. Tomēr, kamēr tas nebija noticis, es nezināju, kāda būs sajūta. Cilvēki visā pasaulē skatās uz manu mazo Tediju," jūsmojis laimīgais tētis.

Viņš gan pieļāvis, ka tiem cilvēkiem, kuriem pašiem bērnu nav, šāds foto varētu šķist ne visai patīkams, bet viņiem esot jāsaprot - kad cilvēks kļūst par vecāku, viņiem sava bērna kakiņas nešķietot pretīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!