Foto: Reuters/Scanpix
Runas par to, ka Kembridžas hercogienes Katrīnas (attēlā) un prinča Viljama ģimenē gaidāms pieaugums klīda jau labu laiku, bet pirmdien, 8. septembrī, britu karaļnams oficiāli apstiprinājis, ka Katrīna ir otrā mazuļa gaidībās.

"Karaliene un abas ģimenes ir sajūsminātas par jaunumiem," teikts Kensingtonas pils paziņojumā. 

Tāpat tiek vēstīts, ka gluži kā pirmās grūtniecības laikā Katrīna cieš no pastiprināta nelabuma, un šī iemesla dēļ viņa vismaz tuvākajā laikā nepiedalīsies oficiālos pasākumos, bet ārstu uzraudzībā uzturēsies Kensingtonas pilī.


Karaliskās ģimenes pārstāvji pavēstījuši, ka mazulim pasaulē jānāk nākamgad, bet precīzāka informācija par gaidāmo laimīgo notikumu pagaidām netiek atklāta.

Princis Viljams nesen paziņojis, ka gatavojas kļūt par neatliekamās palīdzības helikoptera pilotu, un, kā vēsta britu mediji, tas ģimenei ļaus izbaudīt nosacītu privātumu viņu mājvietā Norfolkā.

Jau vēstīts, ka šī gada jūlijā savu pirmo jubileju svinēja Katrīnas un Viljama pirmdzimtais - mazais princis Džordžs, kurš pēdējā gada laikā uzskatāms par vienu no slavenākajiem un vairāk fotografētākajiem bēbjiem pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!